SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uddevalla Orienteringsklubb

Bli medlem i Uddevalla Orienteringsklubb
Bli medlem

 Gör som landslaget, orientera på Herrestadsfjället
Sugen på läger eller köpa karta? Klicka här

Säsongsstart för Hittaut Uddevalla 1 april
2023-04-05 19:40

Kartorna har kommit och kan snart hämtas på våra utlämningsställen, https://koncept.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/uddevalla/papperskarta/

Du kan också ladda ner pdf-kartor från Hittaut:s hemsida och skriva ut dem. I år delar vi inte ut några kartor i brevlådor.

 

I första släppet kan du leta checkpoints i Uddevalla centrum, i Tureborgsområdet söder om centrum, vid Ålslån-Hällerstugan norr om Uddevalla, i Herrestad i områdena Källdal-Misteröd och på Norra fjället i Ljungskile.

Cooperstest
2023-03-21 12:36

Igår var det cooperstest i Rimnershallen.

Syftet med testet är att testa sin konditionsförmåga att pressa  sig till sitt max på 3 eller 2 km. Man sedan jämnför sin tid med förgående period för att se om man har utvecklats.

 

Resultat

Detaljerade tider

Nu är det gödseldax!
2023-02-18 16:16

Hej alla!

Nu börjar våren komma och det är dags att planera in årets utkörning av jord och gödsel.

Årets utkörning blir lördagen den 18:e mars och vi behöver att så många som möjligt kan vara med. Försäljningen drar in mycket pengar som behövs för att klubben ska kunna bedriva sin verksamhet, därav är det viktigt att vi alla ställer upp. Ni får gärna svara oss att ni kan vara med och om ni har tillgång till en släpkärra så vi kan planera utkörningen.

 

Precis om förra året kommer vi inte att dela ut lappar i brevlådorna, utan skickar på mail till de som beställt föregående år. Ni får gärna sprida om vår försäljning till grannar och bekanta som bor inom utkörningsområdet. Bor man inte inom inringat område går det självklart bra att hämta säckarna på plats under utkörningen.

 

Nu hoppas vi på en fin vår, bra försäljning och mycket klirr i kassan!

 

Flyer kan ni läsa här

 

Hälsningar

Gödselgruppen

Frida, Christoffer, Anders O, Anders H och Alicia

SM-stafett UOK damlag 27 augusti?
2023-01-20 09:12

SM-stafetten avgörs i år i Sundsvall, söndagen 27 augusti. Som det ser ut så har UOK i år möjlighet att ställa ett damlag (eller två!?) på startlinjen. Om ni unga starka löpare ändå tänker springa SM-medel samma helg i Sundvall så vore det toppen om UOK Stars™ även finns med på stafetten! Resa och logi kan samordnas med distriktets tävlingsplanering för juniorer. För budgetplaneringens skull behöver jag din intresseanmälan inom kort. Maila thomas.bergstrand@gmail.com

 

Hälsning Thomas Bergstrand

Årsmöte 15 februari
2023-01-11 22:13

Onsdagen den 15 februari, kl 18, är det årsmöte i klubbstugan.

Motioner från medlemmar, som ska tas upp på årsmötet, ska mailas till info@uok.se senast den 29/1.

Det kommer bl.a. att bli en presentation av den nya hemsidan.

Naturligtvis bjuds det på gofika.

Alla medlemmar är välkomna.

/ Styrelsen

Bli medlem
Nyheter från våra grupper
Träning, 22/03 16:27 
Träning, 10/01 12:07 
Träning, 25/12 17:09 
 
Våra sponsorer