Hoppa till sidans innehåll

UOK:s nya offensiv - Rekryteringsarbetet har startat

18 OKT 2010 23:02
Vid det allmänna mötet den 13 oktober lades grundplaneringen för det kommande årets rekryteringsarbete av nya medlemmar.
  • Skapad: 18 OKT 2010 23:02

Förhoppningen är att så många som möjligt i klubben ska åtminstone dra ett litet strå till detta arbete. Exempel på olika aktiviteter med rekryteringsinriktning är orienteringsskola med start vecka 12 för både unga med föräldrar och andra vuxna. Motionsorienteringen fortsätter liksom naturpasset ev. med tillägg för foto-ol och cykel-ol. Information ska in på hemsidan, vi ska ta kontakt med f.d. medlemmar som det ryktas om är redo för en come back, kontakta andra intresserade, visa upp oss på 6 juni vid Gustavsberg, på Torp, skyltsöndag, nattsudd, samarbeta med närliggande skolor, ha en stödgrupp till orienteringsskolorna och till övrig verksamhet, kartpromenader för intresserade både i samband med onsdagsvandringar och söndagsträningar m.m. Läs mer

Visst låter det väl intressant att kunna ta del i någon eller några av dessa aktiviteter.

Skicka ett mail till Agneta, This is a mailto link ,och anmäl ditt intresse före den 31 oktober så kan styrelsen jobba vidare med planeringen på styrelsemötet den 1 november. Varje insats, liten som stor, är välkommen.

Skribent: Eva Karlsson


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info