Hoppa till sidans innehåll

Shopping el. orientering 11-13/10

10 SEP 2013 11:04
Shopping eller orientering i Stockholm helgen 11-13/10
  • Uppdaterad: 08 OKT 2013 20:42

Vi har nu fått fram ytterligare några sängplatser (7 el.8) på vandrarhemmet till 25-manna helgen. Platser finns i bussen också, så först till kvarn...... Vi kommer i år att resa med en stor buss.

Middag är bokad till lördag kväll kl.19 på fjolårets restaurang, O´learys i Gamla Stan. Där återkommer jag inom kort med att presentera några olika alternativ på rätter vilket gör det smidigare för både dom och oss. Är det någon som behöver någon specialkost pga allergi eller liknande hör av Er till mig snarast så ser vi på en lösning.

Fundera även hur ni vill göra med frukost på vandrarhemmet. Bror har fixat ett något rabatterat pris, 50:-, då slipper man stå och fixa själv på morgonen. Hör jag inget annat så räknar jag med att alla vill ha frukost. Väldigt viktigt även där att återkoppla till mig om man behöver någon speciallösning så att vi kan kolla upp möjligheterna i tid.

Återkommer efter helgen med slutlig info. samt lite priser.

Anmälda hittils:

R=resa B=boende

Flingmark 2RB, Lindén 1RB, Gustafsson 3RB?, Daniel O 1RB, Jonatan 1RB, Ohlsson 3RB?, Håkan J 3RB, Eriksson 3RB, Karlsson 2RB, Mattias P 1RB, West 2RB, Wassenius 4RB, Jonas Z 1RB, Mats C 1RB, Torbjörn E 1RB, Marie F 2RB, Alva W 1RB, Emelie W 1RB  (Bejbom egen resa/boende, Widén egen resa/boende)

Är det ngt som inte stämmer hör av er.

Ha dä bra och träna duktigt.

/Håkan F

Skribent: Håkan Flingmark


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info