Hoppa till sidans innehåll

Bohuslunken 2011 genomförd

25 APR 2011 21:54
Bohuslunken genomfördes i bästa sommarväder på påskdagen. Trots konkurrens från stortävlingar i Jönköping kom 474 tävlande till Uddevalla och Herrestadsfjället.
  • Skapad: 25 APR 2011 21:54

Läs mer om resultatet här.

Ett stort tack till alla orienterare som kom, sprang och solade sig och tack alla funktionärer som gjorde tävlingen möjlig. Som arrangör är det alltid tacksamt när inte bara aktiva utan även f.d. aktiva och utflyttade klubbmedlemmar återsamlas för att hjälpa till.

 I år kunde UOK även erbjuda en nyhet för de direktanmälda, nämligen en P-bana. Det är en snitslad bana med flervalskontroller, ca 1,5 km lång. Den påminner om PreO men dras i terrängen, alltså ej längs stigar.

Kerstin Haugen, Stenungsunds SOK nappade på erbjudandet och hon tyckte P-klassen passade henne perfekt eftersom hon hade varit förkyld och hade hunden med sig och inte ville springa.

"Kul att kunna gå en sådan bana istället för att vanka av och an på TC i väntan på de andra i familjen, säger hon. Men man måste läsa in sig på kartan och veta vad symbolerna i kontrollbeskrivningen betyder."

Kerstin ser gärna att denna möjlighet finns på fler tävlingar.

Ni ser hur glad Kerstin såg ut efter sin P-bana på bilden överst.

Skribent: Eva Karlsson


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info