Hoppa till sidans innehåll

25manna info

01 OKT 2014 00:24
Snart dags att resa till Stockholm och 25-manna vid Rudan i Haninge kommun.
  • Skapad: 01 OKT 2014 00:24

I år har vi bytt boende till ett nytt Hostel, Urban Hostels på Nygränd i Gamla Stan. Vi kommer att bo i lite olika stora rum men jag kommer att pussla med placeringen så bra jag kan. Vi har bokat frukost för alla som bor där, gäller både lör och sön.

Jag har bokat restaurang till lördag kväll, Mongolian Barbeque på Vasagatan, för 30 personer kl.19.00. Jag behöver att veta om det är någon som har för avsikt att inte gå med och äta, hittils har jag bara hört från Nina och Gunnar att dom inte har möjlighet att följa med.

Resan kommer att ske med en ”liten storbuss” som tar 24 personer. Bussen vi skall ha har ej DVD eller toalett (svårt i en så liten buss). Vi kommer därför att satsa på något extra stopp på vägen. Jag vore tacksam om alla som bor utanför Uddevalla med omnejd hör av sig till mig, snarast, så att jag vet hur dom vill lösa resan till Stockholm. Som det ser ut idag finns plats för alla som vill att ansluta på resan upp.

Gällande laget så har vi idag precis fullt lag vilket gör att vi är mycket känsliga för skador eller förkylningar. Jag ber er att åter igen kolla om det är någon som har lust att åka med eller ev. befinner sig i Stockholms området under helgen och kan tänka sig att ställa upp vid behov.

Anmälda till resan är idag:

Håkan & Victor, Axel m. 2 barn, Johnny & Eva, Anders G, Moa + kompis, Linnea, Håkan & Katarina, Jonas Z, Anders O, Julia O, Christoffer & Frida, Jonatan, Mats C, Kalle E, Malin W, Daniel O, Anders J & Alicia. (Gunnar och Nina ansluter i Sthlm. och dessutom har vi raggat upp 2 Stockholmare, Rebecca och Daniel H)

Jag återkommer snart om priset men det bör inte skilja så mycket jmf mot förra året, ngt lite kanske.

Säkert har jag glömt något men hör av Er i så fall. Återkom snarast angående resebehov och maten.

 

Hälsn.

Håkan F  0768-906070, This is a mailto link eller på Facebook.

Skribent: Christoffer Ohlsson
E-post: This is a mailto link


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info