Hoppa till sidans innehåll

25-manna 2013

20 AUG 2013 21:38
Årets 25-manna närmar sig. Läs denna nyhet för mer info.
  • Skapad: 20 AUG 2013 21:38

Den 11-13 oktober går årets 25-manna i Brunna ca. 3 mil NV om Stockholm. Denna resa och stafett brukar vara utomordentligt kul och trevlig. Bror har preliminärbokat boende på samma vandrarhem som förra året (centralt i Sthlm).

 

Om du kan och vill åka med behöver du snarast anmäla dig genom att kommentera denna nyhet i kommentarsfunktionen nedan (kan krävas att du loggar in med ditt IdrottOnline-ID) alt. på klubbens klotterplank. Din anmälan, som är så gott som bindande, behöver vara inne senast 30/8.

 

Om årets 25-manna skall bli av för UOK måste någon eller några ta på sig uppgiften att anmäla lag, ta ut lag, boka resa (t.ex. minibussar), skicka ut info till klubbmedlemmarna om resan etc. Jag har inte möjlighet till det i år (vilket ni som var med på Gotland säkert märkte då jag inte lyckats få ihop boendet på ett tillräckligt bra sätt).

 

Du/ni som tar på er ansvaret för 25-manna, hör av er till Bror för mer info om boendet och meddela via någon av klubbens informationskanaler att du/ni är ansvariga.

Skribent: Jonatan Larsson


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info