Hoppa till sidans innehåll

25-manna 2012, hur gick det då? NY INFO 8/10

01 OKT 2012 06:23
Några rader angående årets 25-manna. Hur gick det för laget, vad gör jag med mina utlägg, när och hur mycket skall jag betala? Klicka på denna nyhet.

  • Uppdaterad: 05 NOV 2012 23:35

Nu är årets andra klubbresa och 25-manna till ända. Som vanligt inleddes fredagen med friktioner i form av en nystukad fot (krya på foten Prick). Efter en del om och men hade vi plötsligt minst två handlingsalternativ för att få ihop laget. Valet av alternativ föll på två unga Katrineholmsgossar, Karl och Melker, att förstärka laget med (tack för hjälpen Klas och tack för att du kunde tänka dig att hoppa in i laget Daniel H om det hade behövts).

 

På lördagen bjöds det på propagandaorientering i form av 25-mannastafett i strålande solsken och härlig terräng. Laget gjorde en godkänd stafett (vem som nu avgör det) och slutade på plats 143 av 371 lag. Dagen avslutades med gemensam middag på O´Learys i gamla stan och vätskeladdning på krogen Järnet.

 

Helgen avslutades med 25-mannakorten i lika god stil som på lördagen.

 

Som vanligt vill jag uppmana alla klubbmedlemmar att ta tillfället i akt till nästa år att åka med eller vara beredd att åka med kort varsel, 25-manna är en trevlig klubbresa med (oftast) fin-fina orienteringsupplevelser.

 

Bror har preliminärbokat samma centrala boende till nästa år, tack för hjälpen i år Bror.

 

Jag vill även tacka övriga som hjälpt till med lite av varje för att få till en bra resa och givetvis alla som var med på resan och bidrog till en god stämning.

 

Ni som har lagt ut för bränsle till minibussarna, parkeringsavgifter etc.: Skicka in kvitton och kontonr (där ni vill få pengarna insatta) till Katarina och mejla eller meddela mig på annat sätt den totala summan för era utlägg så att jag kan följa upp det hela i kommittens budget.

 

Kostnad för respektive person när det gäller boende, resa etc. kommer förhoppningsvis i samband med nästa klubbinfo vid Trofén.

 

/Ungdoms- och träningskommitten genom Jonatan

Skribent: Jonatan Larsson


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info