Hoppa till sidans innehåll

25-manna.

20 AUG 2014 12:08
Dagens status gällande 25-manna.
  • Skapad: 20 AUG 2014 12:08

Hej på Er!

För närvarande är vi 23 anmälda till resan varav alla är potentiella löpare, Hurra!!

Vi behöver vara fler! Som alla vet kommer det oftast någon skada eller sjukdom när vi närmar oss tävling och då behöver vi ha en reservbank att ta folk ur. Speciellt saknas det folk att springa dom längre banorna. Vi har t.ex. i dagsläget endast 5 st. H21-39 löpare där vi kan få ha 9. Damer saknas också för att komma upp till måste nivån. Alla får nu i uppgift att locka med minst en hugad löpare, konkurrens om platserna är ju jättebraJ Som jag på skämt skrev så räknar jag med alla löpare från ifjol men jag vill att alla bekräftar sitt ev. deltagande.

När det gäller boendet så är 36 platser bokade på Urban Hostels i Gamla Stan. Där kan vi säkert komplettera en tid framåt vid behov.

När det gäller bussfrågan så har jag prel. bokat en storbuss/mindre storbuss beroende på behovet.

Gällande matfrågan så har jag fått positiva svar från 2 restauranger där vi varit tidigare.

-Michelangelo, pizza, pasta mm. Kravet där är att vi väljer ut ex. 3 pizza, 3 pasta & 3 övriga rätter för enkelhetens skull och att vi kan betala hela kalaset på en nota då det blir så många, det löser vi.

-Mongolian Barbeque, mongoliskt tema med en fantastisk bufé. Mysigt att gå och plocka mat för att sedan se den tillredas i köket. Nyrenoverad restaurang mitt emot centralen, Vasagatan.

Samt…

-O´learys, Amerika inspirerad mat, hamburgare mm. Många har tyckt att det är lite för stökigt där medan någon tycker att det varit jättebra.

Vad tycker vi? Återkom med tankar snarast. Ju tidigare vi kan boka desto bättre.

 

Jag tycker att vi sätter en deadline till den sista aug. för att vi sedan skall kunna ge alla ett bra besked ang. boende platser, mat och buss.

 

Hälsn. Håkan F

Skribent: Christoffer Ohlsson
E-post: This is a mailto link


 

 

 

UOK sponsor

Postadress:
Uddevalla OK - Orientering
Builds Skola
45162 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info