Herrestads fjällmarathon

Herrestad-fjäll-maraton söndagen 23 april 2017
Den första utmaingen i Challenger Uddevalla!
Kolla upp ditt startnummer för enkel uthämtning av nummerlapp.
Efteranmälning på nätet t.o.m. lördag eftermiddag. Efteranmälning på söndag är också möjlig (i mån av plats).
Banorna erbjuder fin traillöpning på stigar och grusvägar. Det finns flera utmaningar att välja på.
42 km: En extrem utmaning för vana löpare. Två varv på "långa banan"
24 km: En utmaning även för en van löpare. Ett varv på "långa banan"
14 km: För duktiga löpare, men kanske nybörjare på trail. Två varv på "korta bana"
7 km: För nybörjare på traillöpning. Prova på! Ett varv på "korta banan"
4 km: För ovana löpare och ungdomar. En traditionell terränglöpning på Egonspåret.
Avgifter: 42/24km: 300kr. 14/7km:200kr, 4km: 100kr.
Länk med vägvisning till start (google maps från väg 44 till Bulid skola). Det kommer att finnas vägvisning (orienteringsskärmar och skyltar) från Fjällvägsmotet, väg 44.

Friluftsfrämjandet  håller extraöppet i Hällestugan, med servering. För er som inte deltar i loppet rekommenderar vi varmt en tur till Hällerstugan för att titta på loppet, få en skogspromenad och fika - nästan lika härligt som att springa! Även Krokestugan är öppen. Start- och målområdet på Bulid kommer att vara full av aktivitet, åtminstone från kl 13-c:a 17.

ANMÄL DIG HÄR:

Uppstår problem med anmälan kontakta This is a mailto link så kan vi ordna alternativ betalning om du anmäler dig före 16 april.

kontakt: This is a mailto link

Sportdryck från umara serveras under loppet!

Villkor för köp av startplats vid Herrestads fjällmaraton 2017:

1.       Startplatsen köps av Bokenäs IF (adress: Berghogen 256; 451 95 Uddevalla, organisationsnummer: 858501-0880, telefon: 0702345264) kontakt till tävlingsledningen: This is a mailto link.

2.       Efter betalning har deltagaren/deltagarna rätt att delta i Herrestads fjällmaraton den 23 april 2017.

3.       Startavgifter: 300 kr för klass 42 och 24 km, 200 kr för klass 7 och 14 km och 100 kr för klass 4km, inklusive skatter och avgifter.

4.       Betalning sker direkt vid anmälningsportalen på:

5.       Anmälan till Herrestads fjällmaraton är bindande och erlagd anmälningsavgift återbetalas inte, får du förhinder maila This is a mailto link så avanmäler vi dig utan återbetalning,
vid händelse av sjukdom eller skada måste du ha tecknat Folksams försäkring Startklar eller motsvarande försäkring hos ett annat försäkringsbolag innan anmälan, återbetalningen anmäls direkt till försäkringsbolaget, när du fått klart med återbetalningen kontaktar du Herrestads fjällmaraton för avanmälan
This is a mailto link.

6.       Anmälan måste ske före 16 april 2016. Efteranmälningar fram till 22 april kl 16 debiteras 75 kr extra.

7.       Deltagare under 18 år får endast delta med målsmans godkännande i klass 42, 24, 14 och 7 km. Kontakta tävlingsledningen, This is a mailto link om ni önskar dispens för minderåriga. För 4km-klassen finns ingen åldersgräns.

8.       Efter anmälan skickas en bekräftelse till den e-postadress du anger vid anmälan. Får du ingen e-postbekräftelse, kontakta This is a mailto link.

9.       Du/ni har rätt att överlåta din/er startplats till andra deltagare mot en administrativ avgift på 100kr, kontakta This is a mailto link.

10.   Dina personuppgifter såsom namn, födelseår, ort och resultattid, såväl som fotografier och TV-inspelningar i vilka du förekommer, publiceras på internet och i dagstidningar både som nyhets- och annonsmaterial utan att du ställer krav om särskild ersättning

11.   Du deltar på egen risk i Herrestads fjällmaraton och att vi därför inte ansvarar för skada som du eventuellt åsamkas,

12.   vi kan komma att ställa in Herrestads fjällmaraton
– för det fall vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa,
–för det fall vi inte beviljas de myndighetstillstånd som krävs för att vi ska få/kunna genomföra Herrestads fjällmaraton eller
– på grund av händelser som är utanför vår kontroll såsom brand, översvämning, strejk eller andra liknande omständigheter,

13.   Om Herrestads fjällmaraton ställs in på grund av någon av de omständigheter som listas ovan återbetalas inte erlagd anmälningsavgift till Herrestads fjällmaraton och vi är inte skyldiga att utge skadestånd eller annan kompensation till dig,

14.   Vi förbehåller oss rätten att förändra Herrestads fjällmaraton sträckning eller starttid på grund av omständigheter som är nödvändiga för att Herrestads fjällmaraton skall kunna genomföras på ett bra och säkert sätt.

Udd_kom_rgb
beijerbygg