Ungdomssidan

Uddevalla OK har träningar för ungdomar från ca 10 år och uppåt på torsdagar kl 18. Samlingen är vid klubbstugan om inte annat anges. Vi försöker alltid att vara ute och så länge det är mörkt på kvällarna har vi pannlampa på. Efter träningarna är det dusch och fika.

Vi tar emot nya orienterare hela året. Ni som vill börja orientera skall först maila till This is a mailto link och berätta lite om den som vill orientera; namn, ålder, tidigare orienteringserfarenhet samt kontaktuppgifter. Sen hör vi av oss och planerar en introduktion för er.

Ungdomsnyheter

2017-10-12
1 oktober var det avslutning på distriktets ungdomsserie i samband med ungdomstävlingen i Henån. Det var prisutdelning till de sammanlagt bäst placerade i resp. åldersklass.

2017-10-12
Från och med vecka 42 har klubben tre gemensamma träningar per vecka, måndag, tisdag och torsdag.

Vid frågor om ungdomsverksamheten

maila till This is a mailto link så hör

vi av oss till er.

Postadress: